Doorgaan naar inhoud
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden         Discreet verzonden         Gratis verzending vanaf € 50,-
Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden

Veelgestelde vragen

 1. Zijn de producten op deze site veilig?
  Antwoord: Ja, alle producten op onze site zijn veilig en van hoogwaardige kwaliteit. We werken alleen met gerenommeerde fabrikanten die voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften.
 2. Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn bestelling discreet wordt verzonden?
  Antwoord: Wij begrijpen hoe belangrijk discretie is bij het bestellen van sextoys. Daarom verzenden wij al onze bestellingen in neutrale verpakking zonder vermelding van onze bedrijfsnaam of de inhoud van het pakket.
 3. Hoe kan ik mijn bestelling volgen nadat ik het heb geplaatst?
  Antwoord: Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een e-mail met trackinginformatie. Met deze informatie kunt u de status van uw bestelling volgen en de geschatte leverdatum bekijken.
 4. Zijn de producten op deze site geschikt voor mensen met allergieën of gevoeligheden?
  Antwoord: De meeste van onze producten zijn hypoallergeen en geschikt voor mensen met allergieën of gevoeligheden. Raadpleeg de productbeschrijvingen voor meer informatie over de materialen en/of ingrediënten.
 5. Zijn de producten op deze site geschikt voor mensen met fysieke beperkingen?
  Antwoord: Ja, we bieden een breed scala aan producten die geschikt zijn voor mensen met fysieke beperkingen. Neem contact op met onze klantenservice als u specifieke vragen heeft over producten die geschikt zijn voor uw behoeften.
 6. Hoe kan ik er zeker van zijn dat ik het juiste product kies voor mijn behoeften?
  Antwoord: Onze website biedt uitgebreide productbeschrijvingen en afbeeldingen om u te helpen het juiste product te kiezen voor uw behoeften. Neem contact op met onze klantenservice als u specifieke vragen heeft over een product.
 7. Hoe kan ik mijn sextoys het beste schoonmaken en onderhouden?
  Antwoord: We raden aan om speciale reinigingsproducten zoals onze toycleaner te gebruiken die zijn ontworpen voor sextoys.
 8. Biedt u garantie voor de producten die u verkoopt?
  Antwoord: Ja, we bieden garantie voor al onze producten. Raadpleeg onze garantiepagina voor meer informatie over de garantievoorwaarden.
 1. Kan ik mijn bestelling retourneren en hoe werkt dit?
  Antwoord: Ja, u kunt uw bestelling retourneren. Vul het retourformulier in om een retourzending aan te vragen. U ontvangt vervolgens instructies over hoe u uw product kunt retourneren.
 2. Zijn er kortingen of aanbiedingen beschikbaar voor klanten die regelmatig bestellen?
  Antwoord: Ja, we bieden regelmatig kortingen en aanbiedingen aan onze trouwe klanten. Maak een account aan om mee te doen aan ons loyalty programma SoloDuo Exclusive. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en volg ons op social media om op de hoogte te blijven van de laatste acties.
 1. Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?
  Antwoord: De verzendkosten verschillen per product en per bestemming. Bij het plaatsen van uw bestelling worden de verzendkosten automatisch berekend en weergegeven in uw winkelmandje. Voor meer informatie bekijk ons verzendbeleid.
 1. Hoe lang duurt het voordat ik mijn bestelling ontvang?
  Antwoord: Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden. We doen ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. U ontvangt een e-mail met trackinginformatie zodra uw bestelling is verzonden.
 1. Welke betaalmethoden accepteert SoloDuo?
  Antwoord: We accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder Creditcard, PayPal, iDEAL, Maestro, Apple Pay, ShopPay en voor België Bancontact. De beschikbare betaalmethoden worden weergegeven tijdens het afrekenen.
 1. Hoe kan ik contact opnemen met de klantenservice als ik een vraag heb?
  Antwoord: U kunt contact opnemen met onze klantenservice via e-mail, whatsapp of telefoon. Onze contactgegevens vindt u op onze website onder het kopje 'Klantenservice'.
 1. Hoe kan ik er zeker van zijn dat mijn persoonlijke gegevens veilig zijn op uw website?
  Antwoord: We nemen de veiligheid van uw persoonlijke gegevens zeer serieus. Onze website is beveiligd met SSL-encryptie en we nemen alle noodzakelijke maatregelen om uw gegevens te beschermen.
Bekijk alle andere onderwerpen hier!