Doorgaan naar inhoud
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden         Discreet verzonden         Gratis verzending vanaf € 50,-
Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden

Blogs

RSS
 • Maak van Blue Monday jouw dag
  januari 16, 2023 Lindsey

  Maak van Blue Monday jouw dag

  Het is weer zo ver - Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar waarop de combinatie van de kerstblues, de koude donkere nachten en de mislukte goede voornemens samenkomen. Maar wees niet getreurd, want we hebben een geheim wapen om deze vreesachtige dag te overleven. En onthoud, elke dag is een goede dag voor een beetje zelfliefde.

  Nu lezen
 • Seks onder de douche
  januari 12, 2023 Daniël en Julia

  Seks onder de Douche

  ‘Mijn hoofd denkt terug aan de allereerste keer dat Julia en ik in de badkamer eindigden. Het gebeurde spontaan, deze seks onder de douche, maar het is me altijd bijgebleven." 

  Nu lezen
 • De beste vibrator voor jou
  december 19, 2022 Lindsey

  De beste vibrator voor jou

  In deze blog zal ik de top 5 beste vibrators behandelen. Ik zal ook de verschillende soorten vibrators bespreken, de voordelen van het gebruik ervan, tips voor het kiezen van de beste vibrator, de beste merken vibrators en hoe je een vibrator kunt reinigen. Ben je opzoek naar de beste vibrator voor jou? Lees de blog!
  Nu lezen
 • Welke BDSM zweep kies jij?
  december 1, 2022 Kayleigh

  Welke BDSM zweep kies jij?

  Na een lange werkweek, heb ik een heerlijk lustrijk weekend mogen ervaren. Om iets nieuws uit te proberen, besloten we dat de themaparty de naam ‘Kinky Day’ zou krijgen. In de blog geef ik je nog wat extra tips om jouw perfecte BDSM zweep te kiezen.
  Nu lezen
 • samen masturberen
  november 15, 2022 Daniël en Julia

  Samen masturberen

  Heb je altijd al willen weten hoe het is om samen te masturberen? Met deze blog ga je daar nog meer zin in en interesse in krijgen. Je krijgt namelijk tips van Daniël en Julia, een stel die elkaar helemaal heeft gevonden.
  Nu lezen
 • How to: Seksuele massage geven
  november 1, 2022 Bella

  How to: Seksuele massage geven

  Heb je al eens mogen ervaren hoe het is om een seksuele massage te geven en te mogen ontvangen? Bussy Bella weet hier wel raad mee en deelt haar ervaringen graag met jou! Lees en leer hier hoe je een seksuele massage kunt geven
  Nu lezen