Doorgaan naar inhoud
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden         Discreet verzonden         Gratis verzending vanaf € 50,-
Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden

Ruilen en Retourneren

Bij Soloduo heb je het recht om binnen 30 dagen, zonder opgave van redenen je aankoop te herroepen. Je mag de artikelen binnen deze 30 dagen retourneren. Vul het retouraanvraag formulier in en verstuur je pakket naar het onderstaande afleveradres. Mocht je vragen hebben kun je contact met ons opnemen per Live Chat of e-mail. Wanneer je jouw retourzending via het formulier aanmeldt nemen wij contact met je op en behandelen we jouw retouraanvraag zo snel mogelijk. 

Wil je een artikel retourneren of ruilen? Doe dan altijd je factuur, pakbon of een handgeschreven brief met je adresgegevens in het pakketje. De verzendkosten zijn voor eigen rekening. Je kunt het pakket retourneren naar:

Soloduo B.V.
van Heemstraweg 38-N
6658 KH Beneden-Leeuwen

Let bij het retourneren van je bestelling dat je retourzending aan de volgende eisen voldoet:

  • Het product is in de - voor zover redelijkerwijs mogelijk - originele staat en fabrieksverpakking
  • Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.
  • Combi-deals kunnen alleen in zijn geheel worden geretourneerd. Hier kunnen geen losse artikelen van worden teruggezonden.
  • Als je bij een bestelling een cadeau hebt gekregen i.v.m. een minimale besteding, dient dit cadeau ook geretourneerd te worden. Wordt dit niet gedaan dan kunnen hier kosten voor in rekening worden gebracht.

Let op! Wegens hygiënische voorschriften kun je de volgende artikelen uitsluitend retourneren wanneer de verzegeling nog intact is:

  • Pruiken
  • Strings
  • Catsuits
  • Panty’s en kousen
  • Alle sextoys waaronder vibrators en dildo’s
  • Condooms, tabletten, glij- en massagemiddelen en cremes

Mocht een van de bovengenoemde artikelen defect zijn neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op doormiddel via onze live chat of e-mail.

Terugboeking bedrag
Met het toepassen van het herroepingsrecht vervalt niet je eventuele betaalverplichting. Je zult wel binnen de gestelde termijn moeten betalen. Als je de gehele bestelling retour stuurt, vervallen de verzendkosten. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee jij ons hebt betaald.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzendkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen, terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen.

Wil je een bestelling retouren? Meld je bestelling dan eenvoudig aan door middel van ons retourformulier.