Doorgaan naar inhoud
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden         Discreet verzonden         Gratis verzending vanaf € 50,-
Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden
Welke BDSM zweep kies jij?

Welke BDSM zweep kies jij?

Na een lange werkweek, heb ik een heerlijk lustrijk weekend mogen ervaren. Het feestje dat ik organiseerde, was bedoeld om alle zorgen van de dagelijkse sleur even te vergeten. Om iets nieuws uit te proberen, besloten we dat de themaparty de naam ‘Kinky Day’ zou krijgen. Zo was vooraf bekend dat het vooral zou gaan om nieuwe, en ook zeker opwindende, ervaringen.

Afgelopen vrijdag was het zover. Natuurlijk had ik er al de nodige tijd zin in. Seksuele ervaringen delen met vrienden, was iets dat hoog op mijn bucketlist stond. Het ging dan ook niet per se om ‘de seks’, maar om de speeltjes. Sinds ik deze heb ontdekt, zijn mijn ervaringen met seks nog leuker, spannender en opwindender geworden, waar ik nog geruime tijd van na kan genieten. 

Om kwart voor negen ‘s avonds, ging de bel. Spannend vond ik het zeker, maar gelukkig merkte ik dat mijn vrienden ook de nodige zenuwen hadden. De dresscode die vriendin Milou van tevoren voorstelde, kwam vooral neer op ‘strak en zwart’. Niet alleen wij twee hadden uitgepakt met onze outfit, maar ook de rest van onze vrienden hadden zich gehouden aan het genoemde thema. Een strakke pantalon met een body van kant, een jurkje dat net iets te kort is voor het dagelijkse werkleven en zelfs mijn vrienden zagen er geweldig uit met hun strakke blouse. Dat ze al geruime tijd naar sportschool gingen, kon je zeker aflezen. Ook dat bovenste geopende knoopje zorgde voor extra zin en kriebels in mijn buik. Het feest kon beginnen.

Speciaal voor deze avond had ik als signature cocktail de Passion Rum Punch bedacht. Alcohol maakt spannende dingen toch altijd net wat gemakkelijker. Plus, wat is er nou niet leuker dat je eigen special event cocktail?! Het drankje maakte ons loslippig, waardoor de gesprekken snel al de erotische kant op gingen. Na ‘onze lievelingsstandjes’ en ‘of voorspel nou echt zo belangrijk is als iedereen altijd beweert’, kwamen we bij ‘de speeltjes’. Eigenlijk had ik het niet verwacht, maar ik bleek niet de enige te zijn met interesse in het ruigere sekssegment. Blij was ik dan ook toen er enthousiast werd gereageerd op mijn vraag of er belangstelling was om gezamenlijk wat uit te proberen.

Welke BDSM zweep heeft jou voorkeur?

BDSM speeltjes

“Heeft er iemand al eens de wondere wereld van BDSM mogen ervaren?”, vroeg ik met een geniepige glimlach. Mijn vrienden keken elkaar opgewonden maar glimlachend aan. Het makkelijkst was om te beginnen met de vriend die tegenover mij zat. De hele avond keken we elkaar al iets langer aan dan eigenlijk nodig was. Zelfs een kleine knipoog kon er soms van af. Hij maakte me opgewonden en dit was het moment om er iets aan te doen. Met mijn lievelingszweep, een prachtige zwarte met een kwastje aan het eind, streelde ik langs zijn nek, schouders en vervolgens langzaam naar zijn billen. Zijn reactie op mijn speelse kleine tik, was een kromming van zijn rug en een zachte hap naar adem. Dit was de respons die ik wilde zien en nu wist ik tevens dat het tijd was om de blinddoeken erbij te pakken.

BDSM speeltjes

 

Het was fantastisch om mijn vrienden kennis te leren maken met mijn BDSM speeltjes. Het was opwindend om te bekijken hoe kleine tikken met mijn verschillende BDSM zwepen werden uitgedeeld. De twisted zweep hield ik voor mijzelf om later op de avond nog een extra momentje voor mijn eigen genot te creëren. Zo zette ik mijn vrienden op een rijtje voor me neer en een voor een kregen ze een langzame zachte en soms harde tikken met de zweep. BDSM liefhebbers zou je mijn vrienden inmiddels wel kunnen noemen, want na deze verrijkende en hete ervaring, hebben we afgesproken om vaker zo’n lekkere avond in te plannen.

Die vriend bleef na deze fijne avond nog nakletsen. Ik zou dan ook niet willen ontkennen dat we nog wat langer door zijn gegaan nadat iedereen weg was. De avond eindigde met een meermalig hoogtepunt door het gebruik van wat andere speeltjes. Dit was echt zoiets waar ik nog lang van kan nagenieten. Gelukkig hoef ik niet te lang te wachten. Morgen komt hij eten… 

Hoe krijg je de BDSM zweep jouw slaapkamer in?

Misschien heb ik jouw interesse na dit spannende verhaal ook wel kunnen wekken. Voordat je er direct een je winkelmandje in gooit, wil ik je nog wel wat punten meegeven om de perfecte BDSM zweep voor jou te vinden:

  • Heb je al ervaring op het gebied van SM of BDSM?
  • Wil je het inzetten om de ander te plagen en uit te dagen of echt om te straffen?
  • Wil je elkaar bewust pijn doen of liever op een zachte manier?
  • Wil je een groot of kleine oppervlak bestrijken met de BDSM zweep?
  • Wat wil je erin investeren?

Er zijn ontzettend veel verschillende opties bij de aanschaf van een BDSM zweep, maar het belangrijkste is om te kijken wat jij fijn vindt. Bedenk ook dat je de zweep waarschijnlijk met een ander wil uitproberen, wat betekent dat je diegene volledig moet kunnen vertrouwen. Bij SM of BDSM geef je je toch aan elkaar over en moet het veilig voelen.

BDSM zweep kiezen

Is het voor jou nog duidelijker geworden dat je graag een BDSM zweep zou willen kopen? Dan geef ik je graag nog wat extra tips mee:

  • Heb je pas net de wondere wereld van BDSM ontdekt? Kies dan voor om te beginnen met een korte zweep. Je zou dan kunnen kiezen voor een strokenzweep met korte strook. In het begin is het wennen, maar na verloop van tijd voelt het voor iedereen erg aangenaam.
  • Wil jij jouw partner een beetje plagen en strelen? Dan is de flogger een geschikte optie. Met een flogger zal je merken dat de slagen minder fel aanvoelen. Dit komt omdat het een groter oppervlakte kan bestrijken. Heerlijk dus om mee te spelen.
  • Een ander alternatief is de siliconen zweep. Hiermee kun je zowel zacht als harde zweepslagen geven. In beide gevallen voelt het erg aangenaam aan en kom je in een vorm van extase terecht.

Tips voor mensen die meer ervaren zijn met een BDSM zweep

Als ervaren BDSM’er weet je vast en zeker dat een grotere zweep harder aan kan komen. Dit zorgt vaak voor een scherpe pijn waar je dus rekening mee moet houden. Ben je een liefhebber? Dan zal jij zeer zeker een grotere zweep in huis hebben. Zelf ben ik meer een fan van het plagen en licht straffen en ligt er een kleintje op mijn nachtkastje. Binnenkort zal ik ontdekken hoe het is om zelf wat slagen met een BDSM zweep te krijgen. Ik kan niet wachten.

Vorig artikel De beste vibrator voor jou
Volgend artikel Samen masturberen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden