Doorgaan naar inhoud
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden         Discreet verzonden         Gratis verzending vanaf € 50,-
Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden
Seks onder de douche

Seks onder de Douche

D: ‘Mijn hoofd denkt terug aan de allereerste keer dat Julia en ik in de badkamer eindigden. Het gebeurde spontaan, deze seks onder de douche, maar het is me altijd bijgebleven. Het warme water dat over ons heen stroomde en haar lustopwekkende handen die ieder plekje van mijn lichaam ontdekten. Destijds waren we nog aan het daten, ook al wisten we dondersgoed dat we allebei maar met één iemand het bed deelden. Daar, in haar witte badkamer, onder die warme straal, hebben we het officieel gemaakt. Vanaf dat moment is de seks alsmaar beter geworden. Die douche doet zijn werking zeker; we staan er nog vaak onder voor andere redenen dan waarvoor het apparaat is uitgevonden.

 

Het is al enige tijd geleden dat ik mijn vriendin verrast heb met wat romantiek. Rozenblaadjes op een bed is té cliché, maar Julia heeft bevestigd dat knuffelen bij kaarslicht een van haar favoriete dingen is. Haar drukke werkschema loopt niet gelijk met dat van mij. Haar vasthouden in bed op een gezellige vrijdagochtend, lukt dan ook vaak niet. Snel besluit ik een diner te maken, kaarsjes klaar te zetten en ook nog langs de drogist te rennen voor speciale massage douche crème. Met een simpel appje dat zegt ‘verrassing vanavond’, breng ik haar op de hoogte. *Pling*. Het enige dat ik terugkrijg is een hartje. Nu weet ik zeker dat ze er zin in heeft. Ik verwacht niet dat we douchesex zullen hebben, maar voorbereid zijn, kan geen kwaad.’

 

J: ‘Mijn spullen pak ik net iets eerder bij elkaar dan normaal. Het berichtje van Daniël maakte me nieuwsgierig, maar ik weet dat hij me nooit teleurstelt. De hele autorit naar huis denk ik aan wat mijn vriend voor me gepland zou kunnen hebben. De wildste fantasieën spoken door mijn hoofd, terwijl ik terugdenk aan verschillende keren dat wij in elkaars armen eindigden. Mijn tepels prikken door mijn blouse heen: de kanten bralette die ik vanochtend uit de kast trok, laat te wensen over.

 

De auto zet ik in het parkeervak voor het huis. Als ik naar binnen kijk, zie ik dat er kaarsjes zijn aangestoken. Even observeer ik het verhaal dat zich binnen afspeelt, totdat onze ogen elkaar kruisen. Een glimlach komt op zijn lippen en hij geeft me een knipoog met die geweldige blauwe kijkers van hem. Uit automatisme bijt ik op mijn lip en sluit mijn ogen even. Daniël wenkt me en gooit de voordeur met een zwaai open. Onze ogen meeten en zijn hoofd kom al snel dichterbij. Zijn adem glijdt langs mijn wang en zachtjes drukt hij zijn lippen op die van mij. Hij pakt mijn hand vast en begeleid me naar binnen waar de verrassing op me staat te wachten.

Kaarslicht setting

 

Terwijl we zoenen voel ik zijn handen onder mijn ronde billen schuiven. Het omhoog wippen, zodat ik mijn benen om zijn torso kan haken, gaat steeds makkelijker. Mijn vingertoppen woelen door zijn haar tijdens onze kus. De badkamer is inmiddels enkele meters van ons verwijderd en ik zie het steeds dichterbij komen. Terwijl mijn dijen de wastafel raken, worden mijn benen door zijn gewillige handen gespreid.

 

D: Een beetje masseren en een beetje teasen voordat mijn vingers naar de binnenkant van haar benen glijden. We blijven elkaar continu aankijken en zie in haar sprankelende ogen dat ik op de goede weg ben. Ze verliest de controle over haar adem als ik haar clit aanraak. "Ga door!", commandeert ze. Ik weet wat ik moet doen om haar te plezieren en ik weet waar ik zin in heb. Even laat ik haar los en loop ik naar de douche. De vrouw die ik achterlaat, kijkt teleurgesteld en verward. Met mijn handen wenk ik haar. Haar rokje valt op de grond, de bralette maak ik los en schuif ik van haar borsten. “Laten we ons naar de douche verplaatsen”, fluister ik in haar oor. Ik voel haar knikken, maar ze laat me niet gaan voordat ze haar lippen nog even stevig op die van mij drukt. Schuifelend en zoenend komen we steeds dichter bij de douchesex waar ik zo naar verlang.

 

Net als toen voel ik de druppels op onze naakte lichamen vallen. Haar billen kneed ik met mijn vingers en steeds iets meer spreid ik haar billen. Mijn vingertop drukt op haar anus en ik hoor een kleine kreun van haar lippen rollen. Mijn andere vingers glijden in haar vagina om haar van twee kanten te stimuleren. Het enige dat nu nog hoorbaar is, is het water dat op de grond klettert, haar kreunen en de nattige staat waarin ze zich bevindt. “Alsjeblieft, laten we neuken in de douche. Ik hou het niet meer.” Laat dit nou net de woorden zijn waarop ik aan het wachten was.

 

J: Ik wil voelen hoe hij in me stoot. Ik wil voelen hoe hij in me komt. Ik wil seks onder de douche, nu! De strelingen en het kletsen van onze natte lichamen maakt dat we beide snel tegen ons hoogtepunt aan zitten. Direct stopt Daniël en haalt iets achter zijn rug vandaan. Vol verbazing kijk ik hem aan: “Heb je de Anaal Satisfyer toch gekocht?!” Mijn vriend knikt enthousiast en direct voel ik de bovenkant tegen mijn anus prikken. “Oh mijn god, Daan. Ik denk dat ik bijna kom.” De fantasieën die wij samen over dit speeltje hebben gehad voor tijdens de seks onder de douche zijn veelzijdig en nu gaat het gewoon gebeuren. Langzaam schuift de vibrator steeds verder naar binnen en Daniël duwt mijn rug naar beneden zodat we doggystyle kunnen doen. Hij duwt zichzelf naar binnen terwijl het speeltje ook nog in me zit. Deze stimulatie op twee plekken zorgt ervoor dat ik direct tegen het klaarkomen aanzit. De seks onder de douche is nog niet afgelopen: ik merk dat Daniël ondanks mijn hoogtepunt verder blijft stoten. We kreunen synchroon, ik word steviger vastgegrepen en als reactie kras ik mijn nagels over zijn been. “Julia, mag ik komen?” “Kom maar schatje, stoot in me, ga door”, geef ik als reactie. Mijn vingers breng ik naar mijn clit en terwijl ik mijn vriend in me voel ejaculeren, kom ik zelf ook tot een climax. Samen kreunen we het uit, stoten we nog even door en vallen uiteindelijk samen zachtjes tegen de douchewand aan.

 

D: “Kunnen we zo nog even knuffelen?”, hoor ik mijn vriendin na de seks onder de douche vragen. Snel droog ik mezelf af en zeg: “Maar natuurlijk. De avond is pas net begonnen. Ik verwacht je zo beneden voor een viergangendiner bij kaarslicht”. Haar ogen glunderen en ik kan merken dat deze douchesex ons beide goed heeft gedaan. “Tot zo, liefje.”

Tips seks onder de douche 

 

Tips voor seks onder de douche

Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen houdt van seks onder de douche. Sommige mensen willen graag alleen genieten van dat ontspannen moment. Toen ik nog geen relatie had, was dat bij mij een lange dag werken, even ontspannen en weer door. Tegenwoordig douche ik het liefst samen met mijn vriendin. Ook als het niet altijd uitloopt op douchesex.

Hoe houd je seks onder de douche leuk?

  • Afwisseling is van groot belang. Zorg dat het geen routine wordt, maar dat ieder moment wat je samen hebt fijn is. Laat je leiden door het gevoel.
  • Daag de ander uit met lieve woordjes of geef aan waar je zin in hebt.
  • Kom in de stemming door bepaalde muziek waar je samen herinneringen aan hebt. Misschien herinner je het liedje nog wel wat je hoorde toen je voor de eerste keer seks had…
  • Samen een film kijken: ook dan kun je namelijk in de stemming komen. Dicht tegen elkaar zitten, word je er al warm van?
  • Overdag al verleiden, stuur spannende berichten, vertel wat je aan hebt of juist niet aan hebt. Of stuur elkaar een pikante foto en reken er maar op dat het in de avond fijn wordt samen.
  • Gebruik genoeg glijmiddel. Dat is bij het gebruik van anale speeltjes met name een goede tip. Voorkom dat je elkaar pijn doet en zorg dat je dit fijne goedje in huis hebt.
Vorig artikel Maak van Blue Monday jouw dag
Volgend artikel De beste vibrator voor jou

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden