Doorgaan naar inhoud
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden         Discreet verzonden         Gratis verzending vanaf € 50,-
Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden
samen masturberen

Samen masturberen

Heb je altijd al willen weten hoe het is om samen te masturberen? Met deze blog ga je daar nog meer zin in en interesse in krijgen. Je krijgt namelijk tips van Couple Goals; een stel wat elkaar heeft leren kennen via een datingapp en elkaar nu helemaal gevonden heeft. Aan kinderen zijn ze nog niet toe, maar ze zoeken iedere keer wel de spanning weer op. Daarom delen ze graag hun tips met jou.

Samen masturberen is toch leuker dan alleen?

Soms vragen we ons wel eens af wat nou leuker is; alleen of samen masturberen? Sinds we op het idee zijn gekomen om samen eens wat wildere dingen te proberen, zal het antwoord zo duidelijk worden! Samen masturberen is namelijk leuker dan alleen. Het is veel spannender; je kunt elkaar opwinden en inspireren. Mijn vriendin vond het in het begin wel spannender dan ik. Zij had er nog niet zoveel ervaring mee en was eerst wat onzeker. Of ja, dat is misschien niet het goede woord. Het was meer dat ik meer ervaring had en aankwam met ideeën. Nu is het eigenlijk gelijk, want ook zij heeft veel inspiratie opgedaan en dat komt ons seksleven zeker ten goede.

Wil jij je bed ervaring verbeteren?

Zou jij graag de bed ervaring met je (toekomstige) partner een andere wending willen geven en dus willen verbeteren? Dan hebben wij de oplossing voor jou, want elkaar bevredigen is uiteraard al lekker en opwindend, maar samen masturberen is nog vele malen beter! Je kunt het dan zelf doen, maar het ook overnemen van elkaar. Kun je elkaar dan zo wild houden, net als wanneer je het zelf zou doen? We delen graag onze ervaringen met jou en nemen je daar dan ook graag in mee.

Een andere locatie dan thuis

Zo gaan we even terug naar een zonnig zomerdag in juli. Het was in de ochtend al heerlijk weer. Lekker samen naar buiten, koffie drinken en bespreken wat we deze dag zouden gaan doen. Maar er was bij ons beide al een bepaalde spanning te voelen. Dit werd alsmaar sterker naarmate de dag vorderde. Dit voelde wel heel lekker aan, dus je wil er dan zo graag iets mee doen. Maar dat kan niet als er ook mensen in de omgeving zijn. Daarom waren we blij toen het wat later op de dag was, alle mensen om ons heen waren weg en we alle tijd voor onszelf hadden. We besloten een heerlijke boswandeling te maken en al snel merkten we op dat er geen mensen in de omgeving waren.

Fantasie van samen masturberen

Een fantasie van ons beide was om elkaar eens uit te dagen bij de zonsondergang in het bos, maar zou dit dan het moment zijn? Inderdaad, vandaag was de dag! We liepen hand in hand door het bos, keken elkaar aan, lachten een beetje. We leken wel twee verliefde pubers vol spanning. Ik merkte een mooi plekje op midden in het bos en daar zijn we gaan zitten. Een beetje verscholen achter de bomen, maar toch een mooi uitzicht. We genoten volop van elkaar. Het begon met zoenen en al snel hadden we zin om met elkaar te masturberen. Zo waren we binnen een paar minuten samen aan het masturberen en wisselden we elkaar lekker af. Zeker een aanrader! Eerst elkaar en toen onszelf en zo keken we naar elkaar. Dit heeft de hele avond mogen duren en het was een heerlijke ervaring. Een mooie manier om elkaar te leren kennen en dit doen wij dan ook vaker. We spreken onze ervaringen naar elkaar uit, maar ook wat we lekker vinden of waar we nog benieuwd of nieuwsgierig naar zijn. Eén van de twee speelt hier dan op in en kan zo de ander weer verrassen. Dat is het geheim om een relatie gezond en fit te houden.

Setting voor samen masturberen

Ervaringen van samen masturberen

Nu we één van onze ervaringen hebben gedeeld, zijn we ook erg benieuwd naar jullie ervaringen, want hoe masturberen jullie? Alle stelletjes kunnen hier ervaring mee op doen. Je kunt elkaar masturberen, je kunt samen vingeren, je kunt samen aftrekken. Of je kunt naar elkaar kijken als de ander met zichzelf bezig is en het dan overnemen om de spanning nog hoger te doen opbloeien. In het begin kan het misschien even onwennig zijn of spannend aanvoelen. Je weet je even geen houding te geven of waar je moet kijken, maar laat je gewoon lekker gaan! Je bent samen, je kent elkaar, voel het vertrouwen, voel je veilig bij elkaar. Je bent er voor elkaar en je deelt mooie dingen samen, je houdt van elkaar. Zorg vooral dat je lekker jezelf kunt zijn en ga daarin verder. Komt er wat nieuws in je op, laat je daarin meegaan. Dat zorgt namelijk voor de mooiste en ook meest spannende en intieme momenten samen.

Tips voor samen masturberen

Speciaal voor jou hebben we nog wat tips om het samen masturberen nog intenser te maken:

Tip 1: Stel jezelf meer open

Stel jezelf nog meer open voor een nieuwe ontdekking. Je kunt samen online filmpjes kijken, maar het is nog spannender om gewoon je eigen fantasie de vrije loop te laten. Ga samen ervaren waar het jullie brengt. Verleg samen je grenzen als je er klaar voor bent en doe het op een voor jullie veilige en vertrouwde plaats. In het begin is dat misschien alleen thuis in de slaapkamer, maar dat kan later ook op andere plekken. Ontdekken is iedere keer anders en spannend!

Tip voor samen masturberen

Tip 2: Deel je wensen en verlangens met elkaar

Wij weten uit ervaring dat het fijn is om te weten wat de ander denkt en voelt, want dan kun je hier als partner wat mee doen. Je kunt er rekening mee houden, maar vooral ook op inspelen. Zo kun je de ander ook eens verrassen met een gedachte die hij of zij heeft en daar creatief op inspelen. Lekker met elkaar en speeltjes spelen is leuk, probeer bijvoorbeeld eens een vibrator. Gebruik hierbij wel altijd genoeg glijmiddel en dan wordt het intens genieten!

Tip 3: Maak gebruik van een sekstoy

Wil je een keer wat verder gaan? Misschien is het gebruik van een sekstoy wel een aanrader. Verleg samen jullie grenzen en bouw de spanning samen op. Samen masturberen kan bijvoorbeeld meer opwindend zijn door het gebruik van een masturbator (man) of vibrator (vrouw).

The Original Pussy CaramelSeductive Vibrator

 

Tip 4: Speel in op je fantasieën

Misschien heb je er wel meerdere; vertel het aan elkaar! Als je het lastig vindt om er over te praten, fluister het dan in de ander zijn oor op een ‘heet’ en opwindend moment. Of schrijf het op een briefje en pak iedere keer als je samen naar de slaapkamer gaat een pot waarin je alle briefjes stopt. Volg dan de tekst die er op staat… iedere keer een verrassing wat het gaat worden.

Tip 5: Bouw de spanning samen op

Waarom direct beginnen met masturberen? Door elkaar eerst te masseren, bouw je de spanning langzaam op. Gebruik hiervoor massageolie of één van de Soloduo glijmiddelen.

Tip 6: Ga samen online een speeltje zoeken

Met elkaar masturberen wordt nog spannender met een seksspeeltje! Dit wordt namelijk nog intenser en dan kun je elkaar en jezelf nog beter naar een heerlijk hoogtepunt brengen. Gebruik bijvoorbeeld eens een vibrator of een pocket pussy. Het wachten op het speeltje kan lekker spannend zijn, want je hebt beide zin om er ervaring mee op te doen. Het plezier kan beginnen als de speeltjes binnen zijn om samen mee te masturberen. Weet jij al welke speeltjes je wil?
Vorig artikel Welke BDSM zweep kies jij?
Volgend artikel How to: Seksuele massage geven

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden