Doorgaan naar inhoud
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden         Discreet verzonden         Gratis verzending vanaf € 50,-
Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden
Maak van Blue Monday jouw dag

Maak van Blue Monday jouw dag

Het is weer zo ver - Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Volgens experts valt hij op de derde maandag van januari en zou het de dag zijn waarop de combinatie van de kerstblues, de koude donkere nachten en de mislukte goede voornemens samenkomen. Maar wees niet getreurd, want we hebben een geheim wapen om deze vreesachtige dag te overleven - erotische speeltjes!

 

 

Laten we eerst eens hebben over wat Blue Monday is. Het is geen medische aandoening, het is een term die in 2005 is bedacht door een Britse psycholoog die beweerde dat het de dag is waarop mensen zich het meest down voelen. Maar de waarheid is, er is geen wetenschappelijk bewijs dat ondersteunt dat er een specifieke dag is die erger is dan een andere. Dus Blue Monday is meer een concept dan een realiteit, maar het is nog steeds een goed excuus om jezelf in de watten te leggen en jezelf te verwennen.

 

 

Hoe erotische speeltjes jou helpen om Blue Monday te overleven

 

Ten eerste kunnen ze je stemming en zelfvertrouwen verhogen. Het gebruik van een vibrator of een dildo kan endorfines vrijmaken, de feel-good chemicaliën in je hersenen. En als je je goed voelt over jezelf, ben je waarschijnlijk meer geneigd om de dag met een positieve houding aan te pakken.

 

 

Ten tweede kunnen erotische speeltjes je helpen te ontspannen en stress te verlagen. Blue Monday wordt vaak geassocieerd met het gevoel overweldigd en angstig te zijn, maar het gebruik van een seksspeeltje kan je helpen te ontspannen en je problemen even te vergeten. Bovendien worden orgasmen beschouwd als een van de meest effectieve manieren om stress te verminderen.

 

 

Ten derde kunnen erotische speeltjes je seksleven opvrolijken. Blue Monday is een geweldige excuus om iets nieuws en spannends te proberen met je partner. Of je nu single bent of in een relatie zit, erotische speeltjes kunnen een nieuwe dimensie toevoegen aan je seksleven en je helpen opnieuw verbinding te maken met je partner.

 

 

Dus laat Blue Monday je niet naar beneden halen. Trakteer jezelf bijvoorbeeld op een anaalspeeltjes en zie hoe het je kan helpen deze angstaanjagende dag te overleven. En onthoud, elke dag is een goede dag voor een beetje zelfliefde.

Vorig artikel De beginnersgids voor veilig en sensueel anaal spel
Volgend artikel Seks onder de Douche

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden