Doorgaan naar inhoud
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden         Discreet verzonden         Gratis verzending vanaf € 50,-
Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden
How to: Seksuele massage geven

How to: Seksuele massage geven

Heb je al eens mogen ervaren hoe het is om een seksuele massage te geven en te mogen ontvangen? Bussy Bella weet hier wel raad mee en deelt haar ervaringen graag met jou! Ben je benieuwd? Wil je jouw partner eens goed verrassen? Lees en leer dan hier hoe je een seksuele massage kunt geven die hij of zij zich nog lang zal herinneren.

Hoe geef je een massage aan je partner?

Ik ben van mening dat iedereen veel kan leren op seksueel gebied, en daar hoort een massage geven ook bij. Het leek me daarom een leuk idee om mijn ervaringen met jullie te delen. Wie weet kan het je inspireren. Zo haal je wellicht nog meer uit je relatie. Krijg je ook al zin om te oefenen? Je partner zal zich vast wel beschikbaar stellen! Verras hem of haar maar eens. Een massage geef je niet zomaar en moet je ook voorbereiden. Telefoon uit is de eerste en belangrijkste tip, want je wil niet gestoord worden als je lekker bezig bent. Ik heb wel eens gehad dat ik werd gestoord en toen was de hele sfeer weg en dan kom je niet goed meer in vorm. Daarom telefoon uit en dan pas kan het genieten echt beginnen. Lees mijn tips en laat je lekker gaan.

Begin met de juiste voorbereiding

Een massage geven begint bij een ontspannen sfeer en intimiteit. Je masseert natuurlijk niet met kleding aan, dus zorg dat de temperatuur in de betreffende kamer ook goed is. Zet een ontspannen muziekje aan en zorg dat alles klaarligt, zoals handdoeken. Wat ik altijd doe, is een handdoek even voorverwarmen op de kachel of op de verwarming. Dit voelt veel aangenamer aan dan een koude handdoek die je net uit de kast hebt gehaald (ook niet zo romantisch). O ja, wat ook belangrijk is om aan te denken, is de verlichting. Misschien kaarsjes aan voor de romantiek? Uiteraard voorverwarmde olie en dan ben je er klaar voor. Een goed idee hiervoor is de massage kaars set. Je hebt dan de vanille en rozen geur beide een aanrader! Nog even een laatste check, want zijn je handen lekker warm? Laat je partner dan naakt op zijn of haar buik op bed gaan liggen of op een tafel, of net wat je in gedachten had. Pak dan de voorverwarmde handdoeken en leg deze over je partner heen. Trek dan zelf je kleding uit en dan kan de tantra massage beginnen.

Romantische setting voor seksuele massage geven

Toelichting tantra massage technieken

Een paar tantra massage technieken die ik met je wil delen zijn als volgt:
  • Ik vind het heerlijk om cirkels te maken met mijn handpalmen in tegengestelde richting. Heerlijk om toe te passen op de rug en op de schouders.
  • Op grotere lichaamsdelen kies ik vaak voor grote en lange strijkende masseerbewegingen. Mijn handen houd ik dan open. Eén keer een stevige strijkbeweging is lekker voor de afwisseling.
  • Lekker kneden hoort er ook bij, zoals op de heupen en de billen. Ik denk dan altijd maar aan echt deeg en gebruik mijn duimen en wijsvingers om alles eens even lekker goed los te kneden!
Bij de tantra massage staat genieten centraal. Zorg dat de ander je hoort ademen en maak geluidjes, daar kan de ander ook erg opgewonden van raken. Als ik geluid maak, dan merk ik dat mijn partner ook reageert met geluid. Het wordt zo nog intiemer en dat is waar ik graag op aanstuur met een massage. Ik vind het leuk om me te verdiepen in de technieken en wat tantra is, ook dat deel ik graag met je. Wist je dat de penis in tantra ook wel de lingam wordt genoemd? De vulva noemen ze een yoni. Voor mannen dus een echt hoogtepunt als je eenmaal bij de lingam bent beland! Eerst lekker ontspannen en dan langzaam maar ‘het hoogtepunt’ toewerken en uitdagen. Het einddoel is een seksuele energie opwekken. Ik ben me meer bewust geworden van mijn lichaam en dat van de ander. Je staat meer bij elkaar stil en hoeft niet snel naar ‘het hoogtepunt’. Je kunt er samen naar toe leven en dat voelt gewoon heerlijk!

De beste sensuele massage tips in de praktijk toepassen

Als ik zelf naar een massage kijk, dan kan dat bij mij al erg opwindend werken. Het is erg intiem en zo lekker opwindend. Een paar jaar geleden had ik het idee dat een massage geven erg eenvoudig was, maar dat viel toch even tegen. Daarom ben ik me er ook in gaan verdiepen en het belangrijkste wat ik geleerd heb, is dat goede voorbereiding het halve werk is. Een aangename temperatuur, voorverwarmde handdoeken, muziekje aan en dan lekkere massage olie erbij. Romance massage olie met rozengeur is voor mij echt doeltreffend. Maar ik heb nog meer tips voor een erotische massage!

Tip 1: Neem de tijd

Een sensuele massage geven kan alleen maar goed verlopen als je echt de tijd neemt voor en met elkaar. Je moet niet continu op de klok hoeven kijken, maar gewoon alle tijd hebben en ook nemen voor elkaar. Telefoons uit en deuren dicht, zodat je er echt voor elkaar bent en in het hier en nu kunt leven.

Tip 2: Kleed je partner uit

De voorbereidingen zijn gedaan en dan komt je partner binnen, wat een verrassing! Kleed hem of haar dan uit en maak het spannend, want uitkleden kan al een onderdeel zijn van de sensuele massage. Een tip van mij; zorg wel voor warme handen!

Tip 3: Genot van je partner

Ik word altijd erg opgewonden als ik zelf een seksuele massage geef, jij misschien ook wel. Maar probeer toch de focus te houden op je partner. Als je zelf opgewonden bent, dan kan de massage hierdoor wel extra sensueel worden. Maak geluid en blijf contact maken met elkaar.

Tip 4: Spanning opbouwen

De juiste technieken zijn van belang bij een goede massage en deze kun je bijvoorbeeld online bekijken. Je kunt dan ook oefenen en dan moet je spanning op blijven bouwen. Ik gebruik bij een goede erotische massage echt mijn vingertoppen. Ik volg hierbij de contouren van het lichaam van mijn partner en werk dan naar de intieme delen toe (langzaam, stapje voor stapje).

Tip 5: Genoeg olie gebruiken!

Een sensuele massage zonder olie kan niet! Ik zorg daarom dat ik altijd meer dan genoeg in huis heb en dat raad ik je ook zeker aan. De olie kun je het beste in je handpalmen doen en dan wrijven zodat het lekker warm wordt.

 

Tip 6: Samen na genieten…

Is de massage klaar? Ik vind het dan erg fijn om lekker tegen mijn partner aan te kruipen en samen nog even na te genieten. Er hoeft dan niets gezegd te worden, maar het gaat er om dat je elkaar aanraakt en voelt.

Nagenieten na het geven van een seksuele massage
Vorig artikel Samen masturberen

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden