Doorgaan naar inhoud
  Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden         Discreet verzonden         Gratis verzending vanaf € 50,-
Op werkdagen vóór 22:00 besteld, is dezelfde dag verzonden
Alles over klaarkomen

Alles over klaarkomen

“Hoe voelt dit nou voor je?” Het enige dat ik uit kan brengen is een bevestigend geluid. “Ben je al een beetje nat? Zullen we dat zo eens controleren?” Ik kan niet meer helder nadenken, dat hij het wil checken, dat hij mij domineert. Het is allemaal te veel; het vocht voel ik tegen mijn slipje plakken. Hij schuift de stof opzij, raakt mijn schaamlippen voorzichtig aan en merkt direct hoe nat hij me maakt. “Volgens mij heb je wel zin in meer. Zullen we dat eens regelen?”, zegt hij terwijl hij zijn vingers in me duwt. Mijn onderrug komt omhoog van genot en ik voel de warmte uit me stromen. Nog meer dan ooit heb ik door dat mijn sekspartner weet wat hij doet. Hij heeft de kennis in huis om me te laten klaarkomen. Ik merk aan mezelf dat ik verder wil gaan en durf aan te geven waar ik zin in heb. “Gebruik je tong erbij!”, commandeer ik. Hij kijkt me aan, vouwt zijn hand om mijn nek en knijpt zachtjes. “Het is dat ik je zo leuk vindt, maar vandaag bepaal ik hoe en wat ik bij je doe voordat je klaarkomt.”

 

Deze dominante kant tijdens onze seks kan ik ontzettend waarderen. “Sorry, lieverd”, zeg ik uitdagend. Hij krijgt een grijns op zijn gezicht

Alles over klaarkomen

Afgelopen weekend lag ik met mijn date in mijn bed. Terwijl hij uit de douche kwam met alleen een handdoek om, scrolde ik wat heen en weer op social media. Een advertentie van seksspeeltjes kwam voorbij net op het moment dat hij naast me kwam liggen. “Oh, wat ben jij aan het opzoeken?”, vroeg hij ondeugend. “Het is niet wat het lijkt!”, zei ik snel. Zijn hand streelt en kneed de binnenkant van mijn been. “Oh, niet? Zou je wel in de mood willen komen dan?”. Eigenlijk kan ik al niet meer reageren. Deze man pakt me volledig in met zijn woorden, zijn gespierde lichaam en zijn lippen. Hij weet wat hij met me doet en maakt er nog nét geen misbruik van. Zijn vingertoppen komen tegen mijn string aan. Terwijl ik een zachte kreun uitlaat, blijft hij me aankijken hoe ik reageer op zijn aanrakingen.

 

en gaat boven me hangen zodat ik hem in mijn mond kan nemen. “Ik weet wel hoe je sorry kunt zeggen: geen woorden, maar daden. Zuig me.” Snel open ik mijn mond en laat hem in mijn keel glijden. Mijn handen gebruik ik om zijn ballen zacht te kneden en hem voorzichtig af te trekken. Hij kreunt en laat me weten dat hij het lekker vindt. Om hem nog niet klaar te laten komen, stop ik met zuigen. Hij trekt me boven op me zodat ik de touwtjes in handen kan nemen. Hij streelt mijn hand even zacht, om te laten zien dat hij me waardeert, maar zijn lust neemt het snel weer over. Mijn vingers sluit hij om zijn nek en duwt zichzelf in me. Mijn heupen beweeg ik heen en weer en voor ik het weet, ligt zijn duim op mijn favoriete plekje waardoor mijn climax steeds dichterbij kom. Hij gaat maar door met rondjes draaien tot ik luid roep dat ik klaar ga komen. De golf van warmte die over me heen spoelt en het fijne gevoel dat nog een tijdje aanhoudt, wordt versterkt doordat hij me snel op mijn rug draait en verder stoot.

 

Hij penetreert me diep met lange halen. Ondertussen zoent hij me liefdevol in mijn nek, zuigt hij aan mijn oorlel en fluistert hij hoeveel zin hij heeft om in me klaar te komen. Ik vraag hem door te gaan en vooral niet te stoppen. Hij geeft aan dat hij gaat komen en ik kruis mijn benen om zijn lichaam. Terwijl hij klaarkomt, knuffel ik hem stevig zodat hij geen kant op kan. Na zijn orgasme, laat ik hem even bijkomen. Als dit het geval is, druk hij zijn lippen op die van mij en komt naast me liggen.

“Je bent nog steeds geil ondanks dat je net bent klaargekomen, he?” Ik knik instemmend en voor ik het weet liggen zijn vingers weer op mijn clitoris. Veel heb ik niet nodig en begin weer te trillen van genot. “Hoe vaak kun je klaarkomen?”, vraagt hij me. Er volgt een tweede orgasme en toch stopt hij niet. Weer word ik overspoeld door een fijn gevoel en kreun het uit. “Zo, twee keer achter elkaar klaarkomen, doe je dat vaker?” Vaag kan ik een ‘nee’ uitbrengen voordat ik in slaap val. Als ik wakker word, ligt hij naast me met een jeans aan. Zijn spieren komen extra goed uit in dit licht en kijk hem lachend aan. Het duurt niet lang voordat zijn broek is open geknoopt en ik hem pijp. Ook hij lijkt er zin in te hebben. Likkend en zuigend neem ik hem volledig in mijn mond. Mijn hoofd wordt vastgegrepen door zijn handen en duwt me naar beneden. “Mag ik in je mond klaarkomen?” Als bevestiging ga ik door waar ik mee bezig was. Op de achtergrond hoor ik een kreun en voel hem ejaculeren in mijn mond. Alles slik ik door en kijk hem aan terwijl ik mijn lippen aflik. “Kom, we gaan douchen”, zeg ik speels terwijl ik hem van het bed aftrek. “We moeten zo gaan.”

 

Hoe kan een vrouw sneller klaarkomen?

Het gevoel van klaarkomen is voor een vrouw heerlijk en intens. Je voelt je ineens lekker warm worden en bent na het orgasme ook echt even loom en voldaan. Het klaar laten komen van een vrouw, kan even duren. Het belangrijkste is dat je uitgebreid de tijd neemt en het voorspel vooral niet overslaat. Verder nog wat tips:

  • Zorg dat je altijd goed opgewonden bent als je een vrouw gaat verwennen.
  • Ga pas met een vinger naar binnen bij de vrouw, als zij echt nat is en dat je merkt dat het kan. Anders kan het pijn doen.
  • De sfeer moet ernaar zijn, kaarsjes aan en lekker donker maken. Eventueel een muziekje aan, zodat iedereen lekker ontspannen is.
  • Seksspeeltjes kunnen het stimuleren van een orgasme ook zeker bevorderen. Begin dan met kleine speeltjes om eraan te wennen.
  • Wissel vingeren, beffen en het gebruik van een seksspeeltjes af.
  • Wel blijft het heel belangrijk om de tijd te nemen voor elkaar. Laat je zelf voor de volle 100% gaan en je zult hierdoor merken dat jouw orgasme nog intenser zal zijn

 

Nog even dit…

Recent heb ik samen met mijn date de Delay Gel getest. Uit ervaring kan ik zeggen dat het zeker een toevoeging kan zijn. Gebruik het vooral als je een avond lang wil genieten van uitgebreide seks en graag samen wil klaarkomen. Aanrader!

Vorig artikel Wat is Fisting?
Volgend artikel De beginnersgids voor veilig en sensueel anaal spel

Een opmerking achterlaten

Opmerkingen moeten eerst goedgekeurd worden voordat zij verschijnen

* Verplichte velden